Studio Aura j.d.o.o.

O nama

Studio Aura j.d.o.o. je renomirana agencija za nekretnine sa sjedištem u Splitu, specijalizirana za kupoprodaju, najam i savjetovanje u vezi nekretnina. Naša agencija stekla je povjerenje klijenata zahvaljujući 30-godišnjem iskustvu te profesionalnom pristupu i širokom spektru usluga.

 

“Upravo zahvaljujući vašem povjerenju, egzistiramo sve ove godine jer nam je vaš interes na prvom mjestu.”

 

Adresa ureda: Šoltanska 20, Split

Naše usluge

Naša stručnost, u kombinaciji s temeljitim poznavanjem tržišta, omogućava nam pružanje najvišeg standarda usluga našim klijentima.

 

Pružamo usluge posredovanja u prometu nekretninama, uključujući stanove, apartmane, kuće, vile, poslovne prostore i zemljišta, te investicijske projekte.

 

Osim toga, specijalizirani smo za savjetovanje u svim procesima kupoprodaje, najma i zakupa nekretnina, kao i posredovanje u poslovnim spajanjima i akvizicijama vezanim za nekretnine.

Naš tim

U Studio Auri ponosni smo na naš tim iskusnih agenata i konzultanata koji su posvećeni pružanju personaliziranih usluga svakom klijentu. Vjerujemo da su transparentnost, povjerenje i predanost ključni za izgradnju dugoročnih odnosa.

 

Naša misija je olakšati proces kupoprodaje, najma i zakupa nekretnina te pružiti podršku kroz svaki korak tog procesa, od početnog savjetovanja do konačnog zaključenja ugovora.

 

Naš pristup je usmjeren na zadovoljstvo klijenata i ostvarivanje njihovih ciljeva na tržištu nekretnina.

Kontaktirajte Studio Aura

Ime
Email *
Broj
Poruka

Pretraži nekretnine